Stiri: Logistica

Ryanair: Record al rezervărilor în avans pentru rutele din Calendarul Vara 2017

19.01.2017

Compania aeriană Ryanair a anunțat un record al rezervărilor în avans pentru rutele ce alcătuiesc Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo (13 în total), trei noi servicii către Berlin, Bristol și Timișoara, și mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți și vor susține 1.400 de locuri de muncă la Aeroportul București.

Calendarul Vara 2017 București al Ryanair aduce:

3 aeronave alocate (o investiție de 300m $)
1 nouă rută: Palermo (3 x săptămână)
Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săptămână), Dublin (5 x săptămână) și Milano Malpensa (zilnic)
3 noi servicii de vară: Berlin (12 x săptămână), Bristol (2 x săptămână), Timișoara (12 x săptămână)
13 rute în total
104 zboruri săptămânale

Ryanair a sărbătorit rezervările record pe rutele din București, prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional începând de la doar 9.99 euro pentru călătorii în perioada februarie – aprilie.

“Ryanair este încântată să anunțe rezervări în avans record pentru rutele din Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo, 3 noi servicii de vară către Berlin, Bristol și Timișoara, cât și zboruri extra către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400 de locuri de muncă la Aeroportul București, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul în România. Baza noastră, recent deschisă la București, marchează o investiție de 300 de milioane de dolari, și, pentru România, urmărim în continuare, să creștem numărul de rute, traficul și turismul, în următorii ani”, a afirmat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair.