Stiri: Logistica

Ryanair: Record de pasageri, în iulie

05.08.2015

Compania aeriană Ryanair a anunţat astăzi că în luna iulie gradul de ocupare al aeronavelor a crescut cu 4%, până la 95%, fiind astfel pentru prima dată când transportă într-o lună peste 10 milioane de clienţi. Astfel, traficul Ryanair a avansat cu 11%, luna trecută, până la 10.14 milioane de pasageri.

De asemenea, rulajul anual al traficului a crescut cu 15% până la 95,3 milioane de clienți.

“Traficul Ryanair a crescut în iulie cu 11% până la 10,1 milioane de clienți, în timp ce gradul de ocupare al aeronavelor noastre a cunoscut o îmbunătățire de 4% până la 95%. Este o premieră absolută ca o companie aeriană să transporte 10 milioane de clienți internaționali într-o singură lună. De exemplu, noi am transportat mai mulți clienți într-o lună (10.14 M în Iulie), decât a transportat Aer Lingur într-un an întreg (9.77 M în 2014)”, a afirmat Kenny Jacobs, Ryanair.

Conform lui, numărul record de pasageri dar și cel mai mare grad de ocupare pe care l-a înregistrat se datorează tarifelor mici, a rezervărilor în avans și a succesului programului de îmbunătățire a experienței clienților noștri “Always Getting Better”(AGB).

„Clienții Ryanair se pot aștepta în continuare la schimbări puternice, acest lucru datorându-se derulării programului AGB pentru cel de-al doilea an ce include lansarea unui nou site web, a unei noi aplicații, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului de bord, meniuri de bord îmbunătățite, taxe reduse, dar și extraordinare noi opțiuni ca “Hold the fare”, toate acestea pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici în Europa”, a continua acesta.