Ryanair rezervari

Ryanair: Atenționăm clienții să evite site-urile precum Skyscanner!

17.01.2020

Ryanair rezervări. Compania aerienă Ryanair salută decizia judecătorilor Curții din Hamburg de a da dispoziții provizorii împotriva Skyscanner – care operează pagina web Skyscanner.de pentru practicile sale privind afișarea incorectă a prețurilor pentru biletele de avion. Mai exact, este vorba de:

  • Afișarea ilegală a tarifelor Ryanair, cu marcare ascunsă, care prezintă tarife mai mari decât cele disponibile pe Ryanair.com
  • Afișarea costului total al zborului fără a prezenta comisionul Skyscanner.
  • Afișarea unui tarif mai mare decât cel perceput de Ryanair pentru bagajul înregistrat.

Ryanair rezervări. Dispoziții provizorii

În plus, dispozițiile provizorii interzic website-ului Skyscanner să furnizeze adrese de email false ale pasagerilor către Ryanair.

Operatorul Ryanair a fost angajat în mai multe cazuri legale în Europa împotriva website-urilor de tip „screenscraper”. Compania încerca, astfel, să prevină consumatorii de la a fi înșelați, de a le fi atribuite tarife adiționale inutile.

De asemenea, vrea să dețină datele de contact corecte pentru a le asigura consumatorilor o informare corectă legată de zborul lor.

Ryanair rezervări. Website-uri cu probleme

Multe dintre aceste website-uri continuă să creeze probleme pentru clienții Ryanair și/sau refuză/eșuează să transmită mai departe informații vitale, către consumatori și Ryanair, în legătură cu probleme ca schimbarea zborurilor, check-in online, asistență specială solicitată și informații de contact, care a rezultat în zboruri ratate și probleme repetate pentru consumatori.

Ce spune conducerea Ryanair?

„Salutăm injoncțiunile Curții din Hamburg care va ajuta la protejarea clienților noștri de mascările înșelătoare pe Skyscanner.de, asigurându-le consumatorilor că vor primi cele mai mici tarife care pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

Ne-am angajat în cazuri legale variate în întreaga Europă pentru a preveni situațiile în care consumatorii noștri sunt supuși la plata unor tarife adiționale inutile din partea website-urilor neautorizate de tip „screenscraper”, și de a ne asigura că website-ul Ryanair deține datele de contact corespunzătoare în vederea informării corecte a consumatorilor despre zborul lor.

Încă o dată atenționăm clienții să evite website-urile de tip „screenscrapers” așa ca Skyscanner și să rezerve direct de pe website-ul Ryanair, singurul loc unde pot găsi cele mai mici tarife Ryanair, și o politică de preț transparentă în totalitate pentru produse auxiliare, așa ca bagajele, a afirmat Kenny Jacobs, Ryanair.

Citește și 16,7 tone de alimente donate de Lidl

 

 

 

 

Citiți și despre: