Slide

Stiri: Logistica

Ryanair scoate la vânzare bilete de avion la doar 5 euro

24.11.2015

Compania aeriană Ryanair a lansat ieri vânzarea promoțională de iarnă, care include bilete de avion pe 250 de rute la doar 5 euro, pentru călătoriile care vor avea loc în luna decembrie. În ţara noastră, locuri promoționale pot fi rezervate până joi, 26 noiembrie, și includ 5 rute din și spre București către Milano Malpensa, Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino şi Bruxelles Charleroi.

“Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarnă am inaugurat o nouă vânzare promoțională prin scoaterea la vânzare a 100,000 de locuri din peste 250 de rute, la doar 5 euro, pentru călătoriile din luna decembrie. Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru rezervări”, a afirmat Robin Kiely, reprezentant al Ryanair.

Anul 2015 a fost, pentru compania aeriană, unul record, în care atransportat mai mulți pasageri decât a făcut în alți ani şi a lansat sute de noi rute, oferind în același timp cele mai mici tarife din Europa și o experiență de zbor a pasagerilor îmbunătățită.