Stiri: Logistica

Ryanair zboruri Bucuresti - Londra Southend

Ryanair lansează noi zboruri București – Londra Southend

26.08.2019

Ryanair zboruri București – Londra Southend. Compania aeriană Ryanair a anunțat lansarea unei noi rute din București către Londra Southend. Aceasta va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie 2019. Lansarea este parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

Ryanair zboruri București – Londra Southend. Prețuri reduse

Clienții din București pot, încă de acum, să-și rezerve vacanțele în Londra și estul Angliei până în martie 2020. Ei se pot bucura de tarifele mai mici și experiența pentru clienți îmbunătățite ale Ryanair.

În plus, compania aeriană își continuă expansiunea în Europa Centrală și de Est prin lansarea acestei noi rute care urmează anunțului de săptămâna trecută privind intrarea pe piața din Georgia.

Ryanair zboruri București – Londra Southend. Tariful mediu – 37 de euro

Ryanair oferă cele mai mici tarife din Europa, cu un tarif mediu de doar 37 de euro. Acesta reprezintă o fracțiune din cel practicat de competitori. În plus, cu această expansiune mai mulți clienți se pot bucura de aceste tarife reduse.

Ce spune conducerea companiei?

„Suntem încântați să ne continuăm expansiunea în România și Europa Centrală și de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București”, a afirmat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Ryanair zboruri București – Londra Southend. Rezultate

Pentru întreg anul 2018, compania a raportat o creștere de 8 procente a traficului de pasageri. Per total, anul trecut, Ryanair a transportat nu mai puțin de 128,9 milioane de clienți.

Ryanair este o companie irlandeză de tip low-cost. Ea este deținută de Ryanair Holdings plc.

Totodată, Ryanair este cea mai mare companie aeriană din Europa, depășind la numărul de pasageri și profit toate companiile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost.

Compania operează din România mai multe zboruri către destinații din Austria, Belgia, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Iordania, România, Spania și Marea Britanie.

Citește și Câți pasageri a transportat Ryanair în 2018?