Stiri: Retail

S-a deschis al 179-lea magazin Penny Market din România

08.09.2016

Retailerul REWE România își continuă planul de extindere al rețelei Penny Market în ţara noastră odată cu deschiderea celui de-al 179-lea magazin. Cel mai nou Penny Market și-a deschis porțile ieri, pe 7 septembrie, în satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov.

Echipa magazinului este formată din 17 angajați şi își desfășoară activitatea în magazinul cu o suprafață de 1.396 metri pătraţi, care asigură 80 de locuri de parcare.

Noua unitate surprinde clienții printr-o modalitate nouă de organizare a categoriilor de produse și pune zi de zi la dispoziția clienților produse selecționate cu cea mai mare grijă, o varietate de legume, fructe și diverse produse de panificație și patiserie.

Totodată, clienții se pot bucura de lactate și brânzeturi variate și de o gamă largă de carne, mezeluri și pește la prețuri atractive.

Retailerul a mai anunţat că de pe rafturile noului magazin nu lipsesc nici produsele internaționale, atât sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea), cât și dulciuri, băuturi fine și specialități gastronomice.

De asemenea, clienţii au la dispoziție și articole disponibile în variantă vrac, la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, dar și în zona cu produse congelate sau în zona cu mâncare pentru animalele de companie. Mai mult, aceştia se pot bucura de patru sortimente diferite de vin la vrac.