Stiri: Retail

Atelierul Regional Decathlon

S-a deschis Atelierul Regional Decathlon!

23.06.2021

Atelierul Regional Decathlon. Compania a deschis primul și singurul Atelier Regional din România, care aparține unui retailer de articole sportive și care oferă o gamă extinsă de servicii tehnice, prin care sportivii sau pasionații de sport își pot repara diferite tipuri de echipamente sportive, de la biciclete, schiuri, echipamente de fitness, corturi, până la SUP-uri sau caiace, la un nivel înalt de tehnicitate.

Atelierul Regional Decathlon se afla în Ștefăneștii de Jos

Atelierul se află în incinta depozitului companiei din localitatea Ștefăneștii de Jos. Acesta are o suprafață de aproximativ 1.000 mp. și deservește toate magazinele Decathlon din țară.

România este a 12-a țară din lume (din cele 59 în care Decathlon este prezent), în care Decathlon a dezvoltat un Atelier Regional, alăturându-se unor țări precum Franța, Spania, Italia, Polonia, China, Taiwan, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Portugalia, Belgia, Elveția.

Un demers important

Astfel, inaugurarea Atelierului Regional Decathlon din România reprezintă un demers important pentru dezvoltarea retailului sportiv din regiune, oferind o plus valoare pentru toți sportivii sau pasionații de sport care pot beneficia acum de servicii de reparații și întreținere la un nivel tehnic mult mai complex, printr-un proces mult mai eficient și mai sustenabil.

Atelierul Regional Decathlon. Strategia de business

“Eficiența și sustenabilitatea sunt piloni care ne ghidează în strategia noastră de business. De aceea, Atelierul Regional a venit ca un pas firesc al dezvoltării noastre, în direcția unei companii care zilnic construiește un reper de calitate în tehnică sportivă pentru clienții noștri. Suntem foarte atenți la nevoile clienților noștri, la nevoile sportivilor, iar prin acest nou serviciu pe care îl oferim reușim să ne pliem foarte clar pe cerințele lor. Odată cu inaugurarea Atelierului Regional, ne propunem să creștem rata de reparabilitate a produselor sportive, iar în câțiva ani să atingem o rată de 100% pentru o gamă cât mai variată de articole sportive marcă proprie Decathlon, dar și să eficientizăm procesele de lucru din atelierele din țară și să încurajăm sustenabilitatea” a declarat Teodor Vărzaru, Lider Atelier Regional Decathlon România.

Citeşte şi Ce produse Decathlon se vor găsi în supermarketurile Auchan?