Stiri: Sanatate

S-a deschis Clinica Victoria Dent Estetic

21.09.2017

Clinica Victoria Dent Estetic, parte a lanțului de clinici Victoria, a deschis în Piața Victoriei din Capitală una dintre cele mai avangardiste centre de profil din ţara noastră. Este vorba de un spațiu care, datorită dotărilor inovatoare, pare asemănător unui centru de cercetare din viitor, dar în care lucrează zeci de medici și asistente.

Clinica se alătură, aşadar, celor două centre deja existente în Pitești și Râmnicu Vâlcea care, în doar câțiva ani, au tratat aproape 15.000 de pacienți, generând o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro, anul trecut.

„Dorința noastră este să oferim soluții inovatoare tuturor celor care caută tratamente stomatologice rapide, eficiente și durabile în timp, prin folosirea celor mai noi tehnologii și a unei echipe medicale extrem de specializate. În demersul nostru de a aduce pe piață o clinică stomatologică cu servicii complete, am pornit chiar de la dorințele unor pacienți de a ști încă de la început cum va arăta efectiv rezultatul tratamentului stomatologic. De-aici și servicii auxiliare precum smile design, simulări 3D, 3D printing și scanare 3D”, spune Sebastian Din, medic stomatolog și manager al Victoria Dent Estetic.

Clinica din Capitală este dotată cu echipamente lansate recent la târgurile de specialitate, deținând un computer tomograf cu cea mai mică doză de iradiere din lume, aparatură terapeutică performantă, sală chirurgicală prevăzută cu aparatură și instrumentar special pentru intervențiile din sfera bucomaxilară, scanere intraorale și laborator propriu de tehnică dentară.

„Pacienții noștri se simt permanent în control datorită tehnologiei ce le oferă posibilitatea de a vedea de la început rezultatul final. Astfel, ei se bucură de un plus de confort, siguranță, încredere în actul medical și plăcerea de a avea grijă de ei în cele mai bune condiții”, a mai precizat Sebastian Din.

Clinica Victoria Dent Estetic deţine o capacitate de 50 de pacienți pe zi.