S-a deschis patinoarul din cadrul centrului comercial Veranda

09.11.2016

Veranda a anunţat deschiderea primului patinoar în aer liber din zona Obor din Bucureşti, acesta având o suprafață de 650 de metri pătrați. Patinoarul este deschis în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00, iar cu prețul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi întreagă pe patine. Accesul costă 15 lei de luni până joi, iar de vineri până duminică, prețul este de 20 de lei.

“Ne-am dorit încă de la început să oferim mai mult decât un mall locuitorilor din zona Obor, una cunoscută în special pentru istoricul comercial și mai puțin pentru opțiunile de divertisment. De aceea, am ales să avem o suprafață exterioară generoasă dedicată petrecerii timpului liber, de 15.000 de metri pătrați, unde vom avea spații verzi și vom organiza o serie de activități pentru vecinii noștri. Pe lângă locul de joacă, deja foarte popular printre vizitatori, am deschis acum primul și singurul patinoar în aer liber din acest cartier. Este o opțiune sănătoasă de petrecere a timpului, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul. De asemenea, vizitatorii au opțiunea de a închiria și patinele, pentru doar 15 lei întreaga zi, iar cei care doresc să se inițieze în tainele acestui sport, pot găsi și instructori.

 

 

Citiți și despre: