S-a deschis Polaris Medical, cel mai mare spital privat de recuperare

11.09.2015

Cel mai mare spital privat de recuperare din ţara noastră, Polaris Medical, a fost deschis oficial în localitatea Suceagu, de lângă Cluj-Napoca. Unitatea medicală are o echipă de 150 de medici, asistenți și personal auxiliar, iar investiția pentru deschiderea se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Spitalul oferă servicii complete de recuperare neurologică și cardiovasculară, psihiatrie, reabilitare medicală și îngrijiri paliative.

„Proiectul spitalului Polaris Medical a început ca majoritatea ideilor antreprenoriale: am identificat o nevoie a pieței insuficient acoperită până atunci. Am ales să dezvoltăm proiectul în Suceagu deoarece este suficient de aproape de Cluj-Napoca pentru ca pacienții și familiile lor să poată ajunge cu ușurință și în același timp oferă liniștea și discreția atât de importante pentru recuperare. Conceptul de la care am pornit a fost de a crea un spațiu în care pacienții să se simtă cât mai confortabil, astfel încât întregul proces de recuperare să se concentreze pe obiectivele propuse la internare. Prin programele de recuperare personalizate ne propunem să îmbunătățim calitatea vieții și să facilităm reîntoarcerea pacienților la viața socială cu o stare fizică, emoțională și spirituală mult ameliorată”, a declarat Tudor-Alexandru Socea, președintele Consiliului de Administrație al Polaris Medical.

Spitalul este localizat într-un cadru natural unic de șase hectare, fiind structurat pe cinci etaje şi o suprafață utilă totală de peste 11.000 de metri pătrați. Unitatea dispune de 180 de paturi pentru spitalizare continuă, 14 paturi pentru spitalizare de zi, laborator, bază de tratament și ambulator de specialitate.

Echipa medicală a spitalului este condusă de dr. Mihai Câsu, medic primar psihiatru, alături de dr. Crina Bercian, șeful secției Cardiologie, dr. Damian Popescu, șeful secției Recuperare neurologică, dr. Ileana Hica, șeful secției Îngrijiri paliative, dr. Laszlo Irsay, șeful secției Reabilitare medicală.

 

 

Citiți și despre: