Slide

Stiri: Retail

Lanțul de restaurante Spartan a fost vândut

S-a deschis un nou restaurant Spartan în Bucureşti!

02.06.2022

Restaurant Spartan Mall Vitan. Spartan a deschis un nou restaurant în capitală, în Mall Vitan, ajungând astfel la 78 de locații pe teritoriul țării și la 10 locații doar în București. Recent, omul de afaceri Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan, a declarat că își dorește ca lanțul de restaurante pe care îl conduce să ajungă la 100 de locații deschise în toată țara și că, pentru București, ținta din acest an este să fie prezenți în fiecare centru comercial important.

Pentru a celebra momentul, în zilele de 2 și de 3 iunie 2022, noul restaurant Spartan din Mall Vitan le va oferi clienților un Gyros gratis la un Gyros cumpărat, iar produsul oferit gratuit se poate revendica pe loc sau până pe data de 15 iunie 2022.

Restaurant Spartan Mall Vitan. Ce spune Ștefan Mandachi?

„Pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, am deschis un nou restaurant Spartan, în Mall Vitan din București. Cu această ocazie și pentru că inaugurarea are loc chiar de ziua copiilor, ne-am dorit să marcăm momentul cu o tombolă specială, al cărei premiu în bani este de 500 de euro! Așadar, îi așteptăm alături de noi, la inaugurarea noului restaurant Spartan, pe toți <<copiii>> mici și mari! Vom avea și celebra noastră campanie Gyros 1 +1 gratis, care va fi valabilă două zile de la deschidere, pe 2 și pe 3 iunie! Ne bucurăm că facem pași în direcția pe care ne-am asumat-o anul acesta și că suntem din ce în ce mai aproape de obiectivele noastre! Încet, dar sigur, Spartan ajunge în fiecare centru comercial din București și cucerește capitala!”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Suprafața restaurantului Spartan din Mall Vitan este de aproximativ 89 de metri pătrați, cu o deschidere de 14 metri pătrați. În cadrul locației vor funcționa și kioskurile self order, unde clienții pot comanda rapid și ușor produsele dorite, fără să mai stea la coadă.

Program de funcţionare

Restaurantul este deschis în intervalul orar 10:00 – 22:00, de luni până duminică. Produsele Spartan sunt disponibile și pe principalele platforme online care livrează mâncare la domiciliu.

Lanțul de restaurante Spartan a fost fondat în anul 2012 și face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center și francizele:

  • Mefi Café
  • sala de fitness Bum Bum Box
  • Concept SPA BioTransylvania
  • Restaurant Don Stefano
  • Centru de evenimente Magnificus
  • restaurantele cu specific grecesc Hercule.

Citeşte şi S-au deschis două noi restaurante greceşti Spartan. Unde sunt acestea situate?