Stiri: Companii

S-a lansat Asociația Travel Focus

18.08.2014

Răzvan Pascu, consultant în turism, a lansat Asociația Travel Focus, organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit care intenţionează să promoveze România, tradițiile și turismul românesc.

“Asociaţia Travel Focus este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult și îmi propun ca prin intermediul acesteia să aduc autoritățile în fața proiectelor turistice care contează și care au impact real pentru România, iar companiile private și multinaționalele care desfășoară programe de responsabilitate socială să aibă posibilitatea de a face ceva și pentru turismul romanesc”, a declarat Răzvan Pascu, consultant marketing turistic și președinte al Asociației Travel Focus. 

Proiectele asociației vor angrena atât jucători din industria turismului, care își doresc să se implice în zona de responsabilitate socială, dar și companii din cele ai diverse domenii, care doresc să își implice angajații în proiecte sociale, evenimente de promovare turistică sau programe de CSR.

Astfel, Travel Focus va implementa proiecte de promovare turistică, proiecte sociale și de dezvoltare profesională dedicate tinerilor pasionați de turism. De asemenea, asociaţia va oferi posibilitatea companiilor private de a se implica în proiecte de responsabilitate socială în acest domeniu.

În plus, Asociaţia va crea programe de promovare și dezvoltare turistică pentru regiunile din România şi, va sprijini conceptul de “asociere” pentru dezvoltarea de produse turistice, creșterea turismului de incoming și a turismului intern.

Un al scop al proiectului este de a cultiva spiritul antreprenorial, bunul simț și responsabilitatea în domeniul turismului.