Venituri About You 2020.

S-a lansat Blugento Global, serviciul care le permite magazinelor online să se extindă în străinătate

31.07.2018

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento şi DHL Express au anunţat că au lansat „Blugento Global”, un serviciu dedicat magazinelor online care vor să își extindă activitatea peste granițe.

Noul serviciu facilitează extinderea afacerilor locale în afara țării prin soluția tehnică oferită de Blugento, integrarea cu sute de canale de promovare a produselor din toată lumea, conectarea cu modalități de livrare și plată din peste 200 de țări, facilitarea localizării prin traduceri automatizate și consultanță personalizată pentru business-urile care au în plan să se lanseze la nivel internațional.

Prin colaborarea cu DHL Express, serviciul Blugento Global le oferă clienților posibilitatea de a expedia rapid, la costuri avantajoase, în 220 de țări și teritorii din întreaga lume, magazinele online din ţara noastrăavând practic acces la o piață globală de desfacere.

Pentru comercianții care doresc să vândă și pe alte piețe, platforma Blugento se va integra cu marketplace-uri, comparatoare de prețuri și canale de vânzare din toată lumea și va automatiza procesul de listare al catalogului de produse. Astfel un magazin din România, construit pe Blugento, va putea să vândă, din aceeași interfață, pe canale populare precum Amazon sau eBay.

„Cu serviciul «Blugento Global» business-urile își pot automatiza procesul de internaționalizare, astfel încât să permită realizarea de vânzări în afara țării mult mai rapid, ușor și eficient din punct de vedere al costurilor”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento, și subliniază că noul serviciu reduce costurile operaționale pentru listarea catalogului de produse, gestionarea inventarului global și managementul comenzilor.

De asemenea, „Blugento Global” le oferă comercianților posibilitatea de conectare cu peste 2.000 de canale și soluții pentru comerț electronic pe tot globul. Integrarea cu fiecare canal diferă în funcție de țară și de cerințele locale, iar alegerea acestora rămâne la latitudinea fiecărui comerciant, în funcție de nișa de produse pe care o comercializează.

„DHL Express sprijină extinderea magazinelor online în afara granițelor țării şi ne bucurăm că o data cu platforma «Blugento Global» vom face cunoscute serviciile DHL dedicate afacerilor din ecommerce, oferind clienților Blugento cele mai bune soluții de curierat express internațional”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

 

 

 

Citiți și despre: