S-a lansat prima platformă și aplicație completă cu licitații de transport din România

12.01.2017

Cargoroll, prima platformă și aplicație completă cu licitații de transport din ţara noastră, a fost lansată astăzi. Proiectul, dezvoltat de un startup 100% românesc, își propune să revoluționeze serviciile de transport și livrare marfă din România.

Cargoroll folosește tehnologii avansate de analiză de baze de date pentru a crea conexiuni optime între expeditori și transportatori. Astfel, aceștia economisesc timp, își optimizează costurile și beneficiază de cele mai bune oferte de transport marfă de pe piață.

„În prezent, în România, nu există o platformă și o aplicație completă cu licitații de transport care să ofere avantaje reale atât pentru transportatori, cât și pentru expeditori. Tocmai de aceea, am conceput Cargoroll pentru a răspunde nevoilor de pe piața locală și a construi, în același timp, o comunitate onorabilă, unde respectul între membri primează, iar datele de contact sunt verificate și confirmate pentru a oferi servicii sigure și de calitate”, a spus Silviu Dorobanțu, co-fondator Cargoroll.

Platformele oferă expeditorilor posibilitatea să trimită orice, oriunde, oricui – simplu, rapid și eficient. Cargoroll caută, filtrează și selectează transportatorii cei mai potriviți pentru nevoile expeditorilor și oferă acestora cele mai bune oferte. Expeditorii primesc notificări instant pentru a putea compara și alege varianta optimă. Mai mult decât atât, platforma include un sistem de note și evaluări care oferă expeditorilor mai multe detalii despre transportatori pentru a asigura servicii corecte și sigure. Accesul este gratuit atât prin platforma web, cât și prin aplicațiile de mobil destinate Android și iOS.

 

 

Citiți și despre: