Slide

Stiri: Social

Programul #Școlisigure.

S-a lansat programul #Școlisigure!

17.09.2021

Programul #Școlisigure. ​Grande Gloria Production, producătorul cunoscutului brand de produse de siguranță sanitară Hygienium, a anunțat lansarea programului #Școlisigure, o platformă de suport și logistică pentru școlile din România.

O perioadă plină de provocări

Începutul noului an școlar vine într-o perioadă plină de provocări. Cel de-al patrulea val al pandemiei COVID începe să-și arate efectele, cu mii de oameni ajunși în ultimele zile la spital. Printre ei se află, din păcate, tot mai mulți copii.

În condițiile în care vaccinul nu poate fi administrat încă la copii, mai ales la cei cu vârste mici, singura soluție de protecție o reprezintă măsurile de protecție sanitară – igienizarea tuturor spațiilor de învățământ și folosirea de dezinfectanți de către elevi și profesori.

Programul #Școlisigure. Platformă de suport

Grande Gloria Production a lansat o platformă specială de suport pentru creșe, grădinițe, școli și universități.

,,Am dezvoltat o linie specială de produse menite să acopere întregul spectru de provocări sanitare, de la dezinfectanți pentru podele, mobilier și celelalte spații din școli, la kituri de igiență și dezinfectanți care pot fi folosiți de elevi și profesori. Programul #ȘcoliSigure beneficiază de o echipă dedicată de specialiști Hygienium în siguranța sanitară care, în funcție de discuțiile cu responsabilii școlilor, identifică necesarul de produse și oferă, la fața locului, soluțiile optime pentru asigurarea unui proces de învățământ în condiții de maximă siguranță’’, a declarat Georgiana Mocanu, director executiv al Grande Gloria Production.

Produse

Grande Gloria Production a dezvoltat o gamă largă de produse și pentru publicul larg, printre care se află:

  • dezinfectanți și gelurile Hygienium în format mini
  • produse dezinfectante pentru bucătărie și, în general pentru curățenia casei
  • o gamă specială pentru copii, Hygienium Kids

,,Produsele Hygienium Kids sunt realizate într-un format atractiv pentru cei mici, ușor de folosit și de purtat în ghiozdan sau atașate de acesta. Sunt produse de o calitate superioară, care protejează pielea sensibilă a copiilor. Pot fi achiziționate prin intermediul retailerilor autorizați și a magazinelor noastre online, www.hygieniumshop.ro și www.lolliboni.com’’ a precizat Georgiana Mocanu.

Citeşte şi Rata promovare Definitivat 2021. 72,9% dintre profesori au luat note de trecere