Emisiune obligatiuni iHUNT

S-a lansat seria de workshop-uri „BVB pentru IT&C”

21.06.2016

Bursa de Valori București (BVB), împreună cu Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională (MCSI), a lansat o nouă serie de workshop-uri dedicate companiilor din sectorul IT&C, în cadrul programului „BVB pentru IT&C”.

Proiectul prevede organizarea a șase ateliere de lucru în perioada 30 august — 4 octombrie, după cum urmează: București (30 august și 4 octombrie), Brașov (6 septembrie), Cluj — Napoca (13 septembrie), Timișoara (20 septembrie) și Iași (27 septembrie).

În cadrul atelierelor, participanții vor afla despre oportunitățile disponibile pe piețele de capital pentru companiile care sunt în căutarea de capital, precum și evaluarea de piață.

De asemenea, prin intermediul acestui proiect, Bursa de Valori București va facilita accesul investitorilor potențiali interesați de acțiunile sau obligațiunile emise de societățile de pe AeRO sau de pe piața principală. În plus, toate societățile înregistrate vor beneficia de o consultanță inițială gratuită, care urmează să fie realizată de BVB și intermediari.

Participarea la atelierele de lucru din cadrul noului proiect este gratuită, iar companiile își pot rezerva un loc începând din 16 iunie, prin secțiunea dedicată a site-ului Bursei de Valori București.

Bursa de Valori București administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, și furnizează o gamă variată de servicii participanților la piețele financiare. BVB este o companie listată pe propria piață, din anul 2010.

 

 

Citiți și despre: