Stiri: Companii

S-a lansat SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere

28.09.2016

Ensight lansează SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere. Aceasta este, de fapt, o campanie de recrutare de absolvenți și studenți pentru o nouă ediție a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 14 octombrie.

Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

„Considerăm că o carieră solidă și de viitor se clădește prin ambiție și învățare continuă, nu există o aplicație online care să creeze o carieră și un profesionist. Este nevoie de perseverență pentru a ajunge la performanță, indiferent de domeniu. De aici și ideea acestui mesaj de campanie: SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere”, au afirmat reprezentanţii Ensight.

Cei mai buni candidați vor fi premiați cu câte un stagiu de trei luni în echipa liderului pieței locale de consultanță în management, Ensight Management Consulting. Începând cu a doua lună cei mai buni dintre stagiari vor fi plătiți pentru munca lor.