Slide

Stiri: Companii

S. Pellegrino lansează cea de-a patra ediție a S. Pellegrino Young Chef

12.02.2019

S. Pellegrino – Young Chef 2010. Competiția promovează și susține gastronomia ca instrument de responsabilitate socială. În luna februarie, vor începe înscrierile pentru S. Pellegrino Young Chef. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale gastronomice. Cei mai talentați tineri chefi din întreaga lume pot participa la competiție pentru a-și dovedi viziunea dar și talentul culinar.

„Noua ediție a S.Pellegrino Young Chef reprezintă angajamentul onest al brandului S.Pellegrino de a continua să dezvolte o inițiativă care să aibă un impact puternic asupra viitorului gastronomiei. Într-adevăr, dorim să ne implicăm și să susținem comunitatea internațională de gastronomie prin pregătirea, descoperirea și promovarea generației viitoare de talente culinare, oferindu-le, în același timp, șansa să își pună amprenta asupra puterii de transformare a gastronomiei”, a declarat Stefano Marini, directorul Unității Internaționale de Afaceri Sanpellegrino

S. Pellegrino Young Chef. Înscrieri

În cadrul celebrei competiții, vor fi acordate 4 premii în total. Premiul cel mare constă în acordarea titlului de S. Pellegrino Young Chef. Cele trei premii suplimentare vor reprezenta o șansă în plus pentru tinerii chefi de a-și dovedi valoarea.

S. Pellegrino Young Chef. Premii oferite

Cele patru premii care vor fi acordate sunt următoarele:

Premiul Fine Dining Lovers Food for Thoughts – votat de către comunitatea online a iubitorilor de excelență culinară. Acest premiu va fi acordat tânărului chef care își va pune cel mai bine amprenta asupra preparatului său.

Premiul S.Pellegrino for Social Responsibility – votat de o personalitate recunoscută la nivel internațional pentru expertiza sa în alimente sustenabile. Preparatul va reflecta principiul conform căruia mâncarea este cea mai bună atunci când este rezultatul practicilor de responsabilitate socială.

Premiul Acqua Panna for Connection in Gastronomy – votată de mentorii care reprezintă 50 de țări. Preparatul câștigător va fi ales astfel încât să reflecte conexiunea dintre diferite culturi, sărbătorind o abordare globală a gastronomiei.

Și, în cele din urmă, Premiul S.Pellegrino Young Chef – votat de un respectat panel de jurați, supranumit și Cei Șapte Înțelepți. Cheful câștigător trebuie să își demonstreze abilitățile inegalabile și creativitatea autentică. De asemenea, câștigătorul va trebui să convingă juriul de capacitatea sa de a deveni un promotor al schimbării sociale pozitive.

Citește și Baby Boom Show – Evenimentul anului pentru întreaga familie