Stiri: IT&C

Obligatiuni Aforti Holding

Safetech Innovations are în plan listarea pe piaţa AeRO

01.10.2020

Safetech Innovations, compania românească de securitate cibernetică, şi-a anunţat intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti până la sfârşitul anului. Compania estimează pentru acest an o creştere de 60% a profitului net, faţă de 2019 şi a veniturilor cu aproximativ 15%.

Safetech Innovations. Plasament privat

Înainte de listare, Safetech Innovations va realiza un plasament privat pentru acţiuni noi cu intenţia de a atrage 2,5 milioane de lei de la investitorii BVB.

Plasamentul pentru noile acţiuni ordinare ale Safetech Innovations va avea loc în toamna anului 2020 şi va fi intermediat de casa de brokeraj Tradeville, în timp ce Cornerstone Communications va fi consultantul autorizat al companiei după listare.

Ce spune conducerea companiei?

”În ultimii doi ani ne-am concentrat atenţia în vederea pregătirii Safetech Innovations pentru investitorii Bursei de Valori Bucureşti. Ne-am revizuit modelul de business, am îmbunătăţit oferta de servicii, am restructurat compania pe plan intern şi am atras clienţi de renume din România şi din străinătate. Ca urmare, rezultatele noastre financiare s-au îmbunătăţit semnificativ. Pentru anul 2020, în ciuda pandemiei, intenţionăm să creştem veniturile cu aproximativ 15%, iar profitul net cu aproximativ 60% faţă de rezultatele înregistrate în anul precedent. Ne bucurăm să anunţăm că suntem pregătiţi pentru plasamentul privat şi listarea ulterioară pe piaţa AeRO. Recunoaştem oportunităţile pe care le oferă piaţa de capital şi dorim să ne continuăm planurile de a transforma Safetech Innovations într-un jucător de referinţă pe piaţa de securitate cibernetică din România cu ajutorul investitorilor locali”, a declarat Victor Gânsac, director general, Safetech Innovations.

Safetech Innovations. Investiţii

Capitalul atras în cadrul plasamentului privat va fi direcţionat către investiţii. Prin listarea la bursă şi acces la capital, compania identifică o oportunitate în dezvoltarea de soluţii şi produse inovatoare în domeniul securităţii cibernetice, dar şi în creşterea capacităţii tehnice prin dezvoltarea laboratorului de testare a securităţii. Investiţiile în aceste noi proiecte vor putea genera venituri semnificative, fiind bazate pe tehnologie brevetată.

Compania are în plan să finalizeze procesul de listare a companiei pe piaţa AeRO până la sfârşitul anului 2020, sub rezerva finalizării proceselor şi primirii aprobărilor de la toate instituţiile relevante implicate în listare, sau, cel mai târziu în primul trimestru din 2021.

Citeşte şi Vaccin antigripal gratuit 2020. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii