Stiri: Companii

Sage Automotive

Sage Automotive preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Adient

26.05.2020

Sage Automotive. Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Grupului Adient. Instituţia a constatat că această operaţiune de preluare nu ridică obstacole importante în calea concurenţei efective pe piaţa locală.

Sage Automotive realizează interioare auto pentru mai mulţi producători de maşini

Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, realizează materiale pentru interioare auto pentru mai mulți producători de autovehicule, desfășurându-și activitatea în țări precum:

  • Statele Unite
  • Mexic
  • Brazilia
  • Italia
  • Polonia
  • România
  • China

Subsidiara European Interior

În ţara noastră, compania își derulează activitatea prin intermediul subsidiarei European Interior SRL, specializată în confecționarea de articole din textile.

Grupul Adient este prezent în România prin intermediul Adient Automotive România SRL, companie ce are ca obiect de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

Sage Automotive. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, au precizat reprezentanţii autorităţii de concurenţă din România.

Decizia de preluare va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi PRIA Fire Safety în Buildings 2020. Când are loc evenimentul şi ce subiecte se vor dezbate?