Stiri: Finante

SAI Muntenia Invest are un nou director general

25.11.2015

Schimbări în conducerea SAI Muntenia Invest. Ieri, Consiliul de Administrație al SAI Muntenia Invest și Gabriel Filimon, director general al organizației, au decis încetarea colaborării cu acordul părților. De asemenea, tot ieri, Consiliul de Administrație a numit-o pe Gabriela Grigore în funcția de director general al companiei.

„Membrii Consiliului de Administrație ai Societății îi mulțumesc domnului Gabriel Filimon pentru întreaga sa activitate, cu rezultate vizibile atât în beneficiul companiei, cât și al întregii piețe de capital”, precizează SAI Muntenia Invest.

Aceasta are o experiență de peste 35 de ani în domeniul financiar și peste 20 de ani în cadrul Societății de Investiții Financiare Banat-Crișana, ca Șef Serviciu și Director al Departamentului Finanțare și Director General Adjunct – Operațiuni.

Totodată, Consiliul de Administrație asigură acționarii SIF Muntenia de întreaga lor preocupare pentru buna desfășurare a activității companiei, de comunicare și transparență și pe viitor.