Saint-Gobain Building Glass, premiată la Gala Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă

01.02.2018

Compania Saint-Gobain Building Glass a fost premiată la Gala Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă. Ca o recunoaștere a eforturilor de a promova sticla cu performanțe deosebite în industria geamurilor termoizolante și a construcţiilor în general, Saint-Gobain Building Glass România a obţinut „Premiul de excelență” în cadrul Galei organizate de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT).

Pe lângă „Premiul de excelență” pentru activitatea companiei, PPTT a acordat şi un premiu individual pentru Managerul Tehnic din cadrul Saint-Gobain Glass, Leon Buzatu, pentru contribuțiile sale deosebite aduse la activitatea Patronatului.

„Saint-Gobain Building Glass este implicată activ în activitatea Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă încă din anul 2007, acest parteneriat reprezentând deja o tradiţie pentru noi. Premiile obţinute în cadrul Galei aniversare reprezintă o reafirmare a calităţii produselor noastre, dar şi un prilej de mândrie”, a declarat Norbert Teschner, Director General Saint-Gobain Building Glass România.

Provocarea companiei este aceea de a economisi energie şi de a proteja mediul înconjurător, prin sprijinirea construirii de clădiri prietenoase mediului înconjurător, care să ofere în același timp confortul necesar. În România, Saint-Gobain Glass produce sticlă float, sticlă cu depuneri speciale și sticlă laminată.

Evenimentul, organizat cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate a Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă a reunit cei mai importanţi jucători din domeniul construcţiilor.

 

 

 

Citiți și despre: