Stiri: Constructii

Saint-Gobain centru comunitar Buftea

Saint-Gobain se implică în construcția centrului comunitar din Buftea

09.07.2019

Saint-Gobain a anunțat că se implică alături de asociaţia Habitat for Humanity România în construcţia centrului comunitar din Buftea. Astfel, compania continuă parteneriatul cu asociaţia Habitat for Humanity România pentru construcţia centrului comunitar eficient energetic de la Buftea.

Centrul este destinat copiilor defavorizați din comunitatea locală.

Saint-Gobain centrul comunitar Buftea. Voluntari

Peste 40 de voluntari Saint-Gobain au fost prezenți vineri, 5 iulie, pe şantierul faptelor bune. Aceștia s-au implicat activ în realizarea proiectului.

Saint-Gobain România a furnizat materialele de construcţie din gamele ISOVER, Rigips şi Weber necesare acestui proiect.

Saint-Gobain centrul comunitar Buftea. Ce spune conducerea companiei?

“Parteneriatul cu Habitat for Humanity România a devenit deja o tradiţie pentru noi, colaborarea noastră debutând încă din 2007 şi consolidându-se considerabil de-a lungul anilor. Fie că vorbim despre Casa Mihail, proiectul de la Vizureşti sau despre acest centru comunitar de la Buftea, în Habitat for Humanity am găsit întotdeauna un partener de încredere, alături de care putem sprijini dezvoltarea comunităţilor locale, în acord cu viziunea şi valorile Fundaţiei Saint-Gobain”, a declarat Ovidiu Păscuţiu, Director General al Grupului Saint-Gobain în România.

Saint-Gobain centrul comunitar Buftea. Prevenirea absenteismului școlar

Scopul proiectului este reprezentat de prevenirea absenteismului școlar și îmbunătățirea performanței școlare a beneficiarilor.

Construcţia centrului comunitar a început în 2017. Proiectul se va finaliza până la sfârşitul acestui an. În cadrul centrului, peste 200 de copii din familii vulnerabile urmează să beneficieze de educație de calitate, hrană, consiliere vocaţională şi psihologică.

Saint-Gobain centrul comunitar Buftea. Ce spun reprezentanții Habitat for Humanity România?

„Ne dorim ca centrul comunitar pe care îl construim în Buftea să aibă un impact profund asupra vieții comunității defavorizate, să îi ajute pe copii să meargă cu plăcere la școală, să obțină note mai bune și să se dezvolte intelectual și emoțional. Totodată, ne bucurăm pentru parteneriatul nostru trainic, atât Fundația Saint-Gobain cât și organizația Habitat for Humanity împărtășind aceleași valori de implicare socială”, spune Roberto Pătrășcoiu, Director Național Habitat for Humanity România.

Citește și Tranzacțiile imobiliare din Cluj – Napoca: Creșterea este impresionantă