Fabrica Saint-Gobain Turda

Saint-Gobain, în clasamentul Top Employers în 2017

14.02.2017

Top Employers recunoaște, în fiecare an, angajatorii de top din întreaga lume în urma unei cercetări aprofundate cu privire la condițiile de muncă pentru angajați, la modul în care o companie dezvoltă talentul acestora la toate nivelurile organizației și la gradul de optimizare continuă a practicilor de angajare.

În cadrul clasamentului Top Employers, grupul Saint-Gobain din România a primit certificarea exclusivă Top Employers în România și Europa pentru anul curent.

La nivel local, compania este recunoscută pentru atenția acordată managementului talentelor și îmbunătățirii aptitudinilor într-o cultură corporativă definită de valori puternice. Aceștia sunt printre indicatorii urmăriți de Institutul Top Employers în evaluarea excelenței la locul de muncă.

”Cu aproximativ 1.400 de angajați, Grupul Saint-Gobain din România promovează în mod constant valorile sale – printre care angajamentul profesional, respectul faţă de ceilalți, integritatea, loialitatea și solidaritatea, totul pentru a identifica parcursul profesional ideal pentru fiecare membru al echipei. Obiectivul Saint-Gobain, acela de a fi un angajator de referință, este acum recunoscut de una dintre cele mai importante companii de certificare din domeniu.”, afirmă Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din România.

Înainte de a primi certificarea, Saint-Gobain a fost supusă unui proces riguros de analiză sub formă de audit independent, ale cărui rezultate au validat practicile de resurse umane implementate de-a lungul timpului.

”Condițiile de muncă optime asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Rezultatele auditului independent au indicat faptul că Grupul Saint-Gobain din România oferă un mediu de lucru excelent, dar și inițiative creative în domeniul resurselor umane, de la beneficii secundare și condiții de muncă, la programe de management al performanței foarte bine contextualizate și aliniate la cultura companiei”, spune David Plink, Președintele Institutului Top Employers.