Saint-Gobain, inclus în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones 2016

20.10.2016

Grupul Saint-Gobain a fost inclus în acest an în Indexul de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI), clasându-se în top 3 companii globale și compania europeană numărul unu în categoria produselor sale pentru construcții.

În plus, Saint-Gobain s-a remarcat în mod special datorită angajamentului și ințiativelor în materie de mediu, menite să combată schimbările climatice.

“Sunt foarte mândru să constat că Grupul a fost inclus în acest index, punctul global de referință pentru Responsabilitatea Socială Corporativă. Este o recunoaștere a angajamentului nostru în această direcție. Țelul nostru inițial era să fim listați în 2017, deci ne-am atins obiectivul cu un an mai devreme. Aș dori să profit de această oportunitate și să le mulțumesc echipelor noastre pentru aceste rezultate excelente”, a spus Pierre-André de Chalendar, Președinte-Director General al Saint-Gobain.

Saint-Gobain România a contribuit la obținerea acestei distincții, fiind un partener de încredere, încă din anul 2007, al Habitat for Humanity Romania, una dintre cele mai importante organizații nonguvernamentale din țară, a cărei misiune principală este aceea de a oferi condiții decente de locuit.

 

 

Citiți și despre: