Slide

Stiri: Companii

Saint-Gobain Rigips sărbătoreşte 20 de ani de prezență în România

02.10.2014

Anul acesta, Saint-Gobain Rigips, lider pe piața materialelor de construcții, marchează 20 de ani de prezență în România a mărcii Rigips®. În această perioadă, compania a devenit pe piața locală o emblemă a calității și a soluțiilor de ultimă generație și și-a dezvoltat continuu portofoliul de sisteme, produse şi servicii, oferite în domeniul amenajărilor interioare, ce răspund celor mai dificile provocări precum dezvoltarea durabilă, eficienţa energetică şi protejarea mediului înconjurător.

“Marca Rigips® împlinește anul acesta o vârstă frumoasă care aduce cu ea multe împliniri. Sunt 20 de ani de prezență pe piața românească, timp în care Saint-Gobain Rigips a câștigat poziția de lider de piață în majoritatea segmentelor în care este prezentși a revoluționat modul de a gândi și de a construi spațiile interioare. Pentru clienți, fie ei arhitecți, dezvoltatori, constructori, instalatori sau pur si simplu clienți finali, numele Saint-Gobain Rigips este de mult timp sinonim cu inovația și calitatea superioară, garantată prin fiecare produs și soluție oferită” a declarat Constantin Hariton, directorul general al Saint-Gobain Rigips.

Produsele Rigips® au contribuit, de-a lungul timpului, la realizarea unor proiecte reprezentative în România precum Sky Tower, Promenada Mall, hotelul Pullman și World Trade Center, Hotel Athenee Palace Hilton, Ateneul Roman, City Gate Tower, Opera House 1 și 2, Chrystal Tower, Hotel Continental Sibiu, Hotel Central Plaza Piatra-Neamț, Teatrul Național București, spitalul Grigore Alexandrescu și maternitatea Regina Maria, precum și multe altele.

De asemenea, ca o recunoaștere a calității produselor și a eforturilor constante făcute de companie pentru a inova și a oferi clienților servicii la cele mai înalte standarde de calitate,Saint-Gobain Rigips a primit, pentru a doua oară consecutiv, statutul de Superbrand la categoria “Household&Construction” pentru anii 2013-2014 în cadrul programul Superbrands România.