Stiri: Constructii

Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top”

20.02.2018

Saint-Gobain România a primit pentru al doilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top”. Astfel, cercetarea anuală, efectuată de Institutul Top Employers, recunoaște angajatorii de top din întreaga lume. Mai exact, este vorba de acele firme care oferă condiții deosebite pentru angajați, dezvoltă talentele acestora la toate nivelurile organizației și care se străduiesc să optimizeze continuu practicile de angajare.

„Ne mândrim că am obţinut din nou certificarea oficială Top Employers, aceasta fiind o recunoaştere a atenţiei pe care compania noastră o acordă managementului talentelor și îmbunătățirii aptitudinilor angajaţilor noştri într-o organizaţie care apreciază respectul faţă de ceilalți, integritatea, loialitatea și solidaritatea”, afirmă François-Xavier Moser, Delegat General al Grupului Saint-Gobain pentru Polonia, România, Bulgaria și Turcia.

Saint-Gobain a fost recunoscut anul acesta ca Angajator de Top și la nivel european şi mondial. Pentru prima dată, Saint-Gobain a primit această distincție și în Argentina, India și Turcia, numărul țărilor certificate ridicându-se, astfel, la 31.

Certificarea angajatorilor de top este efectuată în urma unui proces riguros de analiză. Pentru a fi validate, toate răspunsurile au fost auditate independent, cercetarea verificând practicile de resurse umane implementate de Grupul Saint-Gobain în ţara noastră.

Institutul Top Employers a evaluat activitatea Grupului Salon-Gobain în România pe baza următoarelor criterii:

  • Strategia cu privire la managementul talentelor
  • Planificarea forței de muncă
  • Procesul de integrare în companie a noilor angajaţi
  • Învățare și dezvoltare
  • Managementul performanței
  • Dezvoltarea leadership-ului
  • Carieră și managementul succesiunii
  • Compensații și beneficii
  • Cultură organizațională

”Din cercetarea noastră, am observat că organizațiile certificate ca angajatori de top în România în 2018 au pus pe primul plan dezvoltarea oamenilor și lucrează în mod continuu pentru a-și optimiza practicile de dezvoltare a resurselor umane. Grupul Saint-Gobain din România face parte din acest grup select de angajatori. Dat fiind că au primit certificarea Top Employers în România pentru anul 2018, se pot considera în topul celor mai buni angajatori din lume. O realizare de care pot fi cu adevărat mândri”, a afirmat David Plink, Președintele Institutului Top Employers.