Stiri: Constructii

Saint-Gobain Romania

Saint-Gobain România, desemnată “Angajator de Top” pentru al cincilea an la rând

25.01.2021

Saint-Gobain România. Pentru al cincilea an consecutiv, Saint-Gobain România a primit certificarea “Angajator de Top”. Recunoaşterea a fost făcută datorită condiţiilor de muncă excelente oferite angajaților săi. La nivel global, Grupul Saint-Gobain a fost desemnat “Angajator de Top” pentru al șaselea an consecutiv, fiind una dintre doar 16 companii din întreaga lume care au primit această recunoaștere.

Grupul Saint-Gobain a primit această distincţie în 36 de țări în care activează, cu una în plus comparativ cu anul 2020: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, EAU, Regatul Unit și SUA.

Saint-Gobain România. Un proces riguros de analiză

Certificarea este desemnată în urma unui proces riguros de analiză. Pentru a fi validate, toate răspunsurile au fost auditate independent. Cercetarea a luat în calcul practicile de resurse umane implementate de Grupul Saint-Gobain în România. Institutul Top Employers evaluează companiile pe baza unui chestionar global care acoperă peste 400 de bune practici în ceea ce privește mediul de lucru. Pentru a fi certificate, companiile trebuie să atingă standardul minim necesar stabilit de Institut. Chestionarul de evaluare include şase domenii de resurse umane:

  • Steer și Shape (cele două domenii explorează strategiile generale din perspectiva angajatorului),
  • Attract, Develop, Engage (aceste trei categorii includ experiența angajatului)
  • Unite (acest domeniu explorează subiectele care unesc angajații și care creează un sentiment de apartenență la Grup).

Grupul Saint-Gobain s-a evidențiat prin performanțele sale în domeniul eticii și integrității, leadership-ului, politicii de CSR (cu o îmbunătățire semnificativă față de anul trecut), precum și prin atenția acordată angajamentului membrilor echipei:

  • măsurarea angajamentului
  • implicarea angajaților
  • dezvoltarea unui plan de acțiune

Saint-Gobain România. Anunţul făcut de conducerea companiei

“Suntem mândri că am obținut, pentru al cincilea an consecutiv, distincția de “Angajator de Top” pentru Grupul Saint-Gobain în România, ce demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a pune oamenii în centrul preocupărilor noastre. Această certificare reprezintă o recunoaştere valoroasă a atenţiei pe care o acordăm managementului talentelor și condițiilor excelente de lucru pe care le oferim angajaților noștri, prin crearea de programe de dezvoltare profesională și de îmbunătățire a aptitudinilor. Totodată, acest titlu ne motivează să lucrăm în mod constant la optimizarea practicilor de dezvoltare a resurselor umane și să răspundem cât mai bine nevoilor membrilor echipei noastre.”, a declarat Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

Citeşte şi Certificatul CELTA: Ce avantaje aduce?