Stiri: Companii

Salad Box se deschide în Plaza România

14.08.2015

Începând cu 15 august, clienții Plaza România pot beneficia de un meniu divers, cu hrană sănătoasă (inclusiv salate din peste 30 de ingrediente), la noul restaurant Salad Box, situat în food court. Noul restaurant, preluat în franciză, urmează întru totul filosofia cu care a pornit Salad Box: “se poate mânca sănătos la prețuri accesibile”.

„Misiunea noastră este de a promova un stil de viață sănătos, oferind oamenilor ingrediente proaspete care să asigure diversitatea unei mese. Salad Box și-a asumat din start acest rol și are ca principală misiune crearea de mâncare sănătoasă, la prețuri accesibile. Alegem cu atenție ingredientele pentru realizarea produselor noastre și suntem un partener de încredere și de cursă lungă, atât pentru clienții noștri, cât și pentru partenerii de afaceri”, au afirmat reprezentanţii Salad Box.

Meniurile cuprind patru categorii principale: salate, supe-cremă, deserturi pe bază de iaurt, sucuri şi fresh-uri naturale. Clienții își pot crea singuri, după preferințe, propriile salate din peste 30 de ingrediente. Acestea sunt întotdeauna la vedere, iar prepararea salatelor are loc în fața clientului.

Deschiderea Salad Box face parte din strategia de modernizare a mall-ului Plaza România.