Salamandra investeşte constant în portofoliul său de produse

18.07.2017

Producătorul de preparate din carne Salamandra Plus SRL investeşte constant în portofoliul său de produse. Compania oferă un portofoliu variat de produse ce cuprinde: afumături, cârnaţi şi salamuri, şunci şi preparate crud-uscate, specialităţi (carne şi cârnaţi în untură, pastă de jumări, şuncă de casă, piept de porc afumat, pastramă de porc, kaiser, ceafă de porc, ciolan extra, costiţă) şi produse sezoniere (muşchi file cu cârnaţi, ruladă Salamandra, ruladă peperoni, piept rulat, muşchiuleţ umplut, jambon afumat şi ceafă cu cârnaţi).

„Toate acestea, alături de prospături, congelate şi produse refrigerate sunt destinate satisfacerii cerinţelor celor mai exigenţi gurmanzi”, au precizat reprezentanţii producătorului de preparate din carne, pentru Jurnalul de Afaceri.

Conform acestora, unul dintre produsele aflate în topul clienţilor este Muşchiul File Mara: un produs crud-uscat afumat şi sărat ce poate fi consumat ca atare sau preparat.

Cele mai recente produse ale brandului Salamandra sunt: Chiparuşii Salamandra şi Picanţei, produse care vin în întâmpinarea consumatorilor care doresc să încerce produse cu gust şi calitate superioară.

Tot recent, compania a îmbunătăţit şi reţetele pentru mici, cârnaţii semi-afumaţi picanţi pentru grătar şi cârnaţii semi-afumaţi gril, creând astfel un cârnat special pentru prepararea pe grătar în două variante, picant pentru amatorii acestui gust şi savuros pentru gurmanzii adevăraţi.

Reprezentanţii companiei ne-au mai spus că Salamandra este certificată HACCP şi ISO 9001.

„Pentru trei dintre produsele noastre s-a obţinut şi certificarea “Reţetă consacrată românească”. Această certificare a fost obţinută de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Durabile după parcurgerea unui întreg procedeu tocmai pentru a reconfirmă utilizarea reţetelor tradiţionale de către firma noastră. Această certificare poate fi obţinută doar de produsele tradiţionale, ce respectă o reţetă mai veche de 30 de ani. Produsele pot fi recunoscute în magazine prin sigla specifică utilizată pe lângă etichetă”, ne-au explicat aceştia.

Certificarea a fost obţinută pentru trei dintre produsele preferate de români – crenvurștii  şi parizerul de vită şi cabanosul consacrat.

Parizer de vită produs de companiei este cu adevărat deosebit pe piaţa românească. Acesta este realizat doar din carne de vită, slănină, apă, sare şi condimente naturale, fiind potrivit atât pentru sandwich-uri, cât şi pentru micile gustări dintre mese.

Crenvurştii Salamandra conţin carne de vită, slănină şi condimente naturale. Aceştia sunt fierţi în membrană artificială necomenstibilă şi au un gust deosebit, carnea fiind cea care, din nou, face diferenţa.

De asemenea, cabanoşii consacraţi sunt realizaţi din amestec de carne de vită şi porc. Produsul este fiert şi dublu afumat în membrană naturală comestibilă.

Primul filmuleţ Salamandra vă prezintă câteva dintre bunătăţile pe care compania le produce:

Citiți și despre: