Salarii Kaufland 2020

Salarii Kaufland 2020. Anunțul făcut de companie

30.01.2020

Salarii Kaufland 2020. Kaufland România a anunțat că majorează venitul minim brut începând cu 1 martie 2020. Acesta va ajunge la 3.650 lei. În plus, compania a câștigat pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa. Retailerul este, așadar, singura companie din retailul românesc care a atins acest record.

Primirea celor două distincții dovedește că performanța reprezintă o tradiție în interiorul companiei.

Salarii Kaufland 2020. Majorări salariale și beneficii

În ultimii ani, majorările salariale și pachetul de beneficii pentru angajați au crescut constant.

Astfel, începând cu 1 martie 2020, venitul minim brut în companie va fi de 3.650 lei. Aceasta poate crește în funcție de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din țară. Ca urmare a planurilor de extindere prevăzute pentru acest an, ce presupun deschiderea de noi magazine la nivelul întregii țări, compania va crea peste 1.000 de noi locuri de muncă în România.

Salarii Kaufland 2020. Ce spune conducerea companiei?

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect și de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunțate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupăm constant să extindem și lista de beneficii de care se bucură colegii noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă clienții să aleagă un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România.

Includere a persoanelor cu dizabilități

Interesul de a contribui la un viitor sustenabil, inclusiv pentru piața locală a muncii, este dovedit și de eforturile depuse de Kaufland pentru a oferi o șansă la muncă și la o viață normală pentru cât mai multe categorii de public, printre care se numără și persoanele cu dizabilități. Pentru aceștia, compania a lansat recent un program de includere în câmpul muncii. Au fost create peste 500 de posturi adaptate diferitelor tipuri de dizabilități.

Salarii Kaufland 2020. Susținerea sistemului educațional

În plus, Kaufland a demarat și o serie de inițiative prin care își dorește să susțină dezvoltarea sistemului educațional românesc.

Unul dintre proiectele lansate în acest scop își propune introducerea studiului dual la nivel universitar ca alternativă la învățământul tradițional existent în prezent pe acest segment.

Citește și Tehnologia 5G. Noi măsuri anunțate de Comisia Europeană

 

 

 

Citiți și despre: