Salarii Lidl 2019

Salarii Lidl 2019. Anunțul făcut de retailer

06.03.2019

Salarii Lidl 2019. Retailerul Lidl anunță majorarea salariilor angajaților din România. Compania își consolidează, astfel, poziția de lider în ceea ce privește salariații din piața de retail. De la 1 martie, cel mai mic venit brut oferit de Lidl va avea o medie lunară de 3.500 lei. Mai exact, este vorba de un salariu de 2.180 de lei net.

Salarii Lidl 2019. Venituri mai mari pentru toți angajații

Compania continuă să se concentreze pe îmbunătățirea sistemului de compensații și beneficii. Așadar, toți angajații au avut în anul 2019 o creștere a venitului. Prin urmare, și în acest an financiar, Lidl își menține poziția de lider în retail.

Din martie, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 3.500 de lei brut (2.180 de lei net). Această sumă include:

  • salariul
  • tichete de masă
  • bonusuri anuale de Paște
  • bonusuri anuale de Crăciun
  • alte sporuri în funcție de specificul activității

Salarii Lidl 2019. Politica de salarizare

Lidl practică o politică de salarizare în trepte, salariul crescând anual, în primii ani de activitate în companie.

Dacă până în anul fiscal 2018, măririle salariale bazate pe vechime aveau loc garantat în primii 3 ani de la angajare, compania introduce o nouă grilă pentru toți lucrătorii din magazine și depozite. Începând cu 2019, creșterile salariale ale acestor categorii sunt garantate în primii 4 ani de la angajare.

Salarii Lidl 2019. Bonus aniversar

”Lidl introduce pentru prima oară în 2019 și un bonus aniversar, care va fi acordat lucrătorilor din magazine și comisionarilor și stivuitoriștilor din depozite, cei care reprezintă coloana vertebrală a activității companiei. Acesta se adaugă bonusurilor anuale de Paște și de Crăciun, precum și tichetelor de masă, acordate tuturor angajaților companiei”, a anunțat compania.

De asemenea, Lidl este singurul retailer care oferă tuturor salariaților din magazine două zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște.

În plus, angajații sunt remunerați pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program.

Citește și The Woman 2019 are loc pe 28 martie

 

Citiți și despre: