Salarii Lidl 2020

Salarii Lidl 2020. Anunțul făcut de retailer

19.02.2020

Salarii Lidl 2020. Începând cu data de 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl în țara noastră va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut. Mai exact, este vorba de aproximativ 2.500 lei net.

Așadar, odată cu majorarea venitului minim, retailerul extinde și pachetul de beneficii și compensații pentru toți angajații. În urma acestei decizii, Lidl își consolidează poziția de lider în topul angajatorilor din retailul alimentar.

Printre cele mai atractive beneficii nou introduse se numără:

  • o zi liberă cu ocazia zilei de naștere
  • o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de 5 ani în companie,
  • creșteri ale sporurilor speciale.

Toți angajații Lidl vor beneficia de creșteri ale venitului pe parcursul anului financiar 2020.

Salarii Lidl 2020. 1.000 de noi joburi

Tot în acest an, compania va crea aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă în toată România.

Pentru anul financiar care va începe la 1 martie, retailerul are în plan investirea unui miliard de lei în România. Din această sumă, pe lângă extinderea rețelei de magazine, o parte se va duce către

  • crearea a aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă
  • extinderea pachetelor de compensații și beneficii pentru angajați.

Salarii Lidl 2020. Venituri de minimum 2.500 de lei net

În anul financiar 2020, niciun angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 4.000 de lei brut (aproximativ 2.500 de lei net), sumă ce include:

  • salariul
  • tichetele de masă
  • primele anuale de Paște și de Crăciun
  • alte tipuri de sporuri

Pentru echipele din magazinele Lidl, acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil.

Salarii Lidl 2020. Mai multe zile libere

Angajații din magazine nu sunt singurii care vor beneficia în anul 2020 de majorări ale venitului sau de un pachet mai amplu de beneficii.

Începând cu 2020, Lidl oferă fiecărui membru al echipei o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, dar și o zi de concediu în plus celor cu o vechime mai mare de 5 ani în companie.

În plus, angajații Lidl au printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile de concediu acordate crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând astfel la un număr maxim de 27 de zile de concediu. În plus, Lidl este singurul retailer care oferă tuturor angajaților din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște.

Citește și Insecticid rapiță. Recomandările Corteva Agriscience

 

 

Citiți și despre: