Sales and Marketing Conference prezintă ultimele tendințe în vânzări și marketing

06.05.2018

BusinessMark prezintă o nouă ediţie a evenimentului Sales and Marketing Conference, ce va avea loc pe 23 mai 2018, la Hotel InterContinental din București. Speakeri de top, români și din străinătate, vor prezenta cele mai noi tendințe în materie de sales & marketing și vor oferi exemple de bune practici din activitatea lor locală și internațională.

Tematica acestei ediții cuprinde o serie de subiecte-cheie: Sales și marketing, frații regăsiți ai organizațiilor; Digital sales&marketing pentru o creștere accelerată; Millenials – noii consumatori, noii generatori de modele de sales&marketing; provocările viitorului în departamentele de sales&marketing; Sales Funnels: adaptarea corectă a tacticilor; Integrarea eficientă a interacțiunii în planul de sales&marketing; Branduri energice, rapide, agile și strategiile lor pentru dinamizarea vânzărilor; Crearea unor legături emoționale între branduri și consumatori prin sincronizarea dintre sales și marketing; Impactul inteligenței artificiale asupra business-ului la nivel de sales&marketing; Cunoașterea consumatorilor – personalizarea, factor cheie în sales&marketing; Beneficiile dezvoltării unei culturi bazate pe încredere; Realitatea virtuală și cea augumentată – experiența consumatorilor în era digitală.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

RITA MOKBEL – Ph.D. VP Sales, Information and Communications Technology, Fintech, Business Operations and Management, ERICSSON
RAISA ZARVĂ – Sales Manager, Head of Nordics and Benelux Inbound Sales, GOOGLE
FLORIN ILIE – Managing Director, Head of Financial Markets Corporate Sales for Central & Eastern Europe, ING
ADRIANA GRIGORESCU – Commercial Director, ROMPETROL DOWNSTREAM
GABRIEL PAVEL – Balkans Sales Director, FUJITSU
GEORGE LUPARU – Managing Partner, TO THE TOP
LĂCRĂMIOARA ROȘCA – Communication Leader, DECATHLON ROMÂNIA
ADRIAN IONESCU – CEE Head of Commercial, BARILLA GROUP
ELENA BADEA – Managing Director, VALORIA
ANDREI BURUIANĂ – Head of Sales Department, BCR PENSII
MAGDA BEI – Director General, GRAPHTEC DESIGN
RADU TIMIȘ JR. – Commercial Director, CRISTIM GROUP
LAURENȚIU BĂNESCU – Owner, BERE ZĂGANU

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

 

 

Citiți și despre: