Stiri: Companii

Salesianer Miettex deschide o nouă fabrică

19.03.2014

Salesianer Miettex a anunţat astăzi că va inaugura o nouă fabrică la Oradea, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est continuându-şi extinderea pe plan locală.

Investiţia totală se ridică la peste 6 milioane de euro dintre care peste 1 milion de euro au fost investiţi în protecția mediului. Fabrica se află în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea, iar odată cu această deschidere, Salesianer Miettex a creat peste 25 de locuri de muncă la nivel local.

Noua unitate va deservi zona centrală şi de vest a ţării, zona de graniţă şi estul Ungariei.

Fabrica are suprafaţă totală de 3.600 metri pătraţi şi o capacitate de spălare de 25 tone de rufe pe zi (echivalentul a peste 5.000 de maşini de spălat casnice), fiind amplasată pe un teren de 19.000 metri pătraţi, ce mai include parcarea, zona verde și clădiri anexe.

„Inaugurarea de la Oradea marchează a 23-a fabrică Salesianer Miettex la nivel internaţional şi prima din zona de vest a României. Am ales această amplasare deoarece vizăm atât clienţi din țară, cât şi din Ungaria. Ne adresăm operatorilor din industria hotelieră, medicală şi companiilor din industrie din această regiune care au nevoie de servicii de  închiriere textile, gestionate la cel mai înalt nivel de igienă, confort şi profesionalism”, explică Victor Ioane, Managing Director CEE Salesianer Miettex.