Salonul Auto București debutează pe 1 octombrie

03.09.2015

Intervalul 1 – 11 octombrie este dedicat iubitorilor fenomenului auto. Salonul Auto București & Accesorii, ediția 2015, își deschide porțile la Romaero Băneasa. Salonul Auto București este un eveniment cu tradiție care se identifică cu profesioniștii și specialiștii auto din România. Evenimentul este susținut de APIA și ACAROM. Printre mărcile de automobile consacrate la evenimentul de anul acesta iubitorii automobilismului vor putea face cunoștință cu noile modele Toyota și Lexus.

Salonul Auto București se află la 22 de ani de la prima sa ediție de desfășurare, reprezentând un element de referință al pieței de automobile din România. Pentru ediția de anul acesta sunt așteptate în spațiul expozant peste 100 de companii producătoare de autovehicule și peste 58.000 de vizitatori.

Ediția de anul acesta prezintă și mai mult potențial deoarece începând cu 2014 a fost reluat parteneriatul tradițional dintre Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile și Salonul Auto București.

Pentru ediția cu numărul XIII organizatorii Salonului Auto București își propun să mărească numărul de companii din străinătate care doresc să își expună noile produse, totul cu scopul de a crește nivelul de diversificare pe parcursul celor 11 zile de desfășurare ale evenimentului.

Edițiile din trecut ale Salonului Auto București au adus la rampă modele de automobile inovative de la producător precum: Abarth, Adria, Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Citröen, Fiat, Fiat Professional, Ford, Ghe-O Rescue, Ghe-O Fire Fighter, Honda, Hyundai, Hyundai hibrid, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Kia hybrid, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mia Electric, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen, Volvo.

 

Citiți și despre: