Slide

Stiri: IT&C

Samsung a cumpărat un producător de soluții și afișaj LED

09.03.2015

Samsung Electronics își extinde portofoliul de soluții de afișaj digital prin achiziționarea YESCO Electronics. Achiziția consolidează pătrunderea companiei pe piața soluțiilor de afișaj LED, pentru a preîntâmpina cererea în continuă creștere de pe piață.

YESCO Electronics, LLC, cu sediul în Logan, Utah, este un producător de top de soluții și afișaj LED, cu peste 2.000 de instalații în Statele Unite și în alte ţări.

„Piața tehnologiei de afișaj LED este într-o continuă creștere și înțelegem cât de important este să creăm experiențe relevante pentru a avea succes pe acest segment. Combinând vasta expertiză în domeniu a companiei YESCO Electronics cu rețeaua noastră globală, experiența de business și echipa de cercetare și dezvoltare formată din experți de top, ne confirmăm poziția de lideri și valoarea serviciilor pentru consumatori, în calitate de furnizor de soluții complete pentru afișajul digital”, a spus Seog-Gi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics.

În contextul implementării atât de rapide a tehnologiei LED, care oferă o calitate îmbunătățită a imaginii, eficiență în consumul de energie și funcționalitate la nivel operațional, Samsung va lucra împreună cu YESCO Electronics pentru a le oferi utilizatorilor ecrane durabile și rezistente, adaptate unor condiții variate, inclusiv celor  extreme. Succesul dovedit al YESCO Electronics include execuții extinse și impresionante de afișaj digital pe multe din piețele unde Samsung deja activează, inclusiv în retail, educație, mediul corporate, industria hotelieră și de transport.

„Relația consolidată dintre Samsung și YESCO va consolida poziția YESCO pe piața de profil. Această achiziție asigură accesul serviciilor și sistemelor noastre în rețeaua globală Samsung, permițând unei game mai mari de companii să ofere consumatorilor lor experiențe vizuale impresionante și mai captivante. Ca parte a echipei Samsung, YESCO Electronics va oferi consumatorilor o varietate mai mare de produse de top”, a declarat John Williams, CEO YESCO Electronics.

Fondată în 1988, compania YESCO Electronics se bucură de o remarcabilă tradiție, implementând cu succes atât proiecte mari, la scară mondială, cât proiecte de dimensiuni mai mici.