Stiri: IT&C

Samsung a lansat Galaxy Tab S

16.06.2014

Samsung Electronics Co. Ltd a lansat Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă a companiei, tabletă Super AMOLED combinând tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium pentru o experiență de divertisment de neegalat.

De asemenea, Galaxy Tab S este echipată cu funcții de îmbunătățire a productivității, alăturate unui design stilat și foarte practic.

„Tableta devine un dispozitiv tot mai popular pentru vizualizarea și consumarea de conținut, ceea ce face din calitatea display-ului o caracteristică esențială. Odată cu lansarea dispozitivului Galaxy Tab S, Samsung ridică standardul industriei. Aceasta le va oferi consumatorilor o experiență vizuală și de divertisment care aduce culorile la viață cum nu a fost posibil până acum, într-un dispozitiv mobil elegant și ultra-portabil”, a declarat JK Shin, CEO și președinte al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics.

Galaxy Tab S reprezintă următorul pas în evoluția tehnologiei mobile de afișare, oferind o gamă mai largă de culori bogate, clare și mai realiste.

Tableta are, de asemenea, tehnologii Samsung avansate pentru display, care merg dincolo de specificațiile hardware, afișajul tabletei asigurând cea mai bună experiență vizuală prin ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală.

În plus, utilizatorii Galaxy Tab S se pot bucura pe deplin de un conținut clar și în aer liber, inclusiv în lumina puternică a soarelui. Tehnologia avansată de vizibilitate în aer liber a tabletei face conținutul de pe ecran să arate luminos, natural, fiind ușor de vizualizat. Deoarece tehnologia Super AMOLED nu are nevoie de lumină de fundal, Galaxy Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD.