Stiri: IT&C

Samsung a lansat noi tehnologii de afișaj digital, la târgul ISE

14.02.2015

Samsung Electronics a lansat noile tehnologii și soluții de afișaj digital la târgul Integrated Systems Europe (ISE), cea mai mare expoziție internațională B2B din Europa. Compania a prezentat o serie de soluții optimizate pentru diverse verticale de afaceri, printre care retail, corporate și HoReCa. Sub conceptul „Inovație la următorul nivel”, compania își dezvăluie viziunea pentru viitor prin produse inovatoare precum soluțiile de afișaj digital pentru exterior – Outdoor Signage, Video Wall, Small Signage sau  LED signage.

„După succesul înregistrat în 2014, Samsung continuă dezvoltarea soluțiilor de afișaj digital,introducând produse inovatoare și identificând noi posibilități de utilizare pentru companii. Anul acesta, prezentăm la ISE viziunea noastră asupra viitorului. Soluțiile noastre de afișaj digital, de la cele pentru amplasare în vitrina sau în fața magazinului, până la ecranele LED de mari dimensiuni și noua gama de soluții de Video Wall, sunt acum mai  uşor de personalizat şi oferă noi oportunități  clienţilor noştri, indiferent că vorbim de retail, sectorul public, corporate sau HoReCa”, a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Enterprise Business Team.

Astfel, Samsung se va concentra pe oferirea de soluții vizionare, integrate și captivante. Soluțiile de afișaj digital semi-outdoor şi outdoor (OMD și OHD Series SMART Signage) au fost dezvoltate pentru a ajuta companiile în livrarea eficientă a mesajelor către clienţi, prin expunerea acestora în vitrinele sau în fața locațiilor acestora.  Acestea beneficiază de o intensitate a luminozității de până la 2,500 de candele, sistem propriu de ventilație, cât și 14 pentru protecție sporită la praf și apă.

În plus, pentru gama de soluții tip Video Wall, Samsung a  prezentat două noi tehnologii inovatoare. Este vorba de Video Wall Factory calibration și Color Expert, aceste facilitând procesul de calibrare a imaginiilor, contribuind astfel la îmbunătățirea vizibilității și clarității afișajului.

Împreună cu aceste tehnologii inovatoare a fost expus și noul ecran LED Samsung, având dimensiunea de 133 inci şi o rezoluție Wide Quad High Definition (de 1,5 ori mai mulți pixeli decât Full HD), care oferă o experiență captivantă consumatorilor. Noua soluție LED de afișaj digital este disponibilă în mai multe mărimi și rezoluții pentru a se potrivi diferitelor nevoi ale utilizatorilor din sectoarele retail, corporate, transport sau transmisiuni televizate.