Samsung a lansat noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge

02.03.2015

Samsung Electronics a lansat ieri noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 edge. Acestea inaugurează o nouă linie de design, fiind realizate din materiale premium, și integrează cele mai avansate tehnologii cu scopul de a oferi utilizatorilor experiențe superioare.

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie.Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeauna  să venim cu idei noi și să depășim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics.

Noile dispozitive integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant. Galaxy S6 edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți. Corpul din sticlă, realizat din cel mai rezistent material, Corning® Gorilla Glass® 4, este disponibil într-o gamă de culori elegante.

Acestea includ nuanțele White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald și relevă o textură unică atunci când lumina naturală este reflectată pe suprafața carcasei smartphone-ului.

Realizarea acestui design deosebit a necesitat o tehnologie inovatoare pentru prelucrarea sticlei, precum și controale stricte de calitate, astfel că Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge se diferențiază de orice alt smartphone disponibil pe piață.

Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt mai rapide și oferă imagini clare și vibrante. Obiectivele F1.9 și senzorii de înaltă rezoluție atât de pe camera frontală (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP) oferă o calitate superioară a imaginii, chiar și în medii întunecate.

În plus, funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance oferă soluții avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfectă. Noua funcție „Quick Launch” le permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto, în doar 0,7 secunde*, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home. Aceste funcții ale camerei foto le permit utilizatorilor să surprindă cele mai importante momente din viață fără a face compromis la calitatea imaginii.

Dispozitivele stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless, datorită tehnologiilor integrate certificate WPC și PMA.

Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. Totodată, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

Citiți și despre: