Samsung a lansat primul smartphone cu tehnologie LTE-A Tri-Band CA

30.12.2014

Samsung Electronics a lansat primul smartphone cu tehnologie LTE Advanced (LTE-A) Tri-Band Carrier Aggregation (CA). Dispozitivele Galaxy Note 4 echipate cu această tehnologie le oferă utilizatorilor o viteză de descărcare de 300 Mbps, de patru ori mai rapidă decât serviciile LTE 4G disponibile acum.

Această tehnologie va oferi o experiență multimedia de neegalat, prin viteze de navigare pe internet mai rapide pentru mai mult conținut digital și acces la aplicații și informații.

„Smartphone-ul echipat cu tehnologie LTE-A Tri-Band CA reprezintă un mare pas înainte pentru tehnologia telecomunicațiilor mobile, demonstrând astfel angajamentul Samsung pentru inovație în industria telecomunicațiilor. În continuare, ridicăm standarde și depășim limitele industriei, pentru a duce tehnologia mobilă la următorul nivel și pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă”, a declarat JK Shin, CEO și președinte IT & Mobile Communication Division, Samsung Electronics.

Galaxy Note 4 le va oferi utilizatorilor cea mai bună rețea disponibilă pe piață, selectând lățimile de bandă în mod optim. Dispozitivul detectează trei frezvențe diferite și le integrează într-o singură conexiune ce suportă rețele de categoria 6, cu viteze până la 300 de Mbps.

Astfel, utilizatorii pot descărca un film de 700 de MB în aproximativ 19 secunde sau 10 melodii de 40 de MB într-o singură secundă.

Citiți și despre: