Slide

Stiri: IT&C

Samsung a lansat un kit de dezvoltare software pentru multifuncționale

14.03.2015

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat kit-ul de dezvoltare de software Smart UX pentru imprimante multifuncționale Samsung care rulează sub sistemul de operare Android. Acesta le va permite diviziilor de software in-house, dezvoltatorilor de software independenți și companiilor integratoarede sistem să dezvolte aplicații pentru multifuncționalele Samsung.

„Credem că imprimantele ar trebui să fie la fel de ușor de utilizat precum telefoanele mobile. Astfel, am lansat prima tehnologie bazată pe Android, Smart UX center, în 2014. Aceasta a dovedit că utilizatorii se pot folosi de aplicații pentru a lucra mai ușor și mai productiv direct pe imprimante, așa cum o fac și pe dispozitivele mobile,” a declarat David SW Song, Senior Vice President of Strategy Marketing and Sales, Printing Solutions, Samsung Electronics.

Kit-ul de dezvoltare Smart UX este o tehnologie bazată pe Android pentru multifuncționalele Samsung (seria Smart UX). Kit-ul de dezvoltare Smart UX oferă multiple specificații care permit dezvoltatorilor să integreze în aplicațiile Android, în siguranță, funcții precum copierea, scanarea și imprimarea. Datorită multiplelor interfețe de programare ușor de utilizat și instalat a aplicațiilor Android, Samsung se așteaptă să fie lansate numeroase aplicații optimizate, care vor îmbunătăți eficiența multifuncționalelor.

Dezvoltatorii pot explora o gamă largă de opțiuni cu diferite scenarii și își pot testa aplicațiile înainte de a le instala, prin simulatorul Smart UX. Aplicațiile încărcate vor fi evaluate și înregistrate în Samsung Printing App Center , alături de aplicațiile Samsung.