Slide

Stiri: IT&C

Samsung a lansat o nouă soluție de imprimare: MultiXpress 7

09.02.2015

Samsung Electronics a lansat o nouă soluție de imprimare, care le oferă companiilor mai multă convergență, ajutându-le să îmbunătățească eficiența și conectivitatea din birouri. Utilizându-și expertiza în dispozitive mobile, tehnologie de ultimă generaţie și abilitatea de a dezvolta o gamă largă de produse, Samsung anunță noul copiator MultiXpress 7 (MX7), care le permite business-urilor să își îmbunătățească modul de lucru. Fiind simplu de utilizat, copiatorul va îmbunătăți productivitatea în birouri, oferindu-le angajaților un spațiu de muncă smart și eficient.

„MultiXpress 7 reprezintă punctul culminant al eforturilor noastre în dezvoltarea soluțiilor de imprimare care cresc productivitatea și eficiența, fiind în același timp accesibile. Mediul de lucru se dezvoltă rapid, devenind mai orientat spre mobilitate, iar posibilitatea de a lucra din orice colț al lumii, de pe orice dispozitiv, este tot mai importantă. În MultiXpress 7, am integrat multiple posibilitățile de conectivitate, cea mai bună calitate și ușurintă în utilizare, lucruri așteptate în orice mediu de business”, a declarat Dr. KiHo Kim, Executive Vice President Printing Solutions în cadrul Samsung Electronics. 

Copiatorul MX7 este foarte rapid și este singurul produs de tip A3 de pe piață echipat cu procesor Quadcore. Dispozitivul parcurge documente, faxuri și fișiere scanate cu rapiditate și ușurință. În plus, MX7 dispune de o interfață inteligentă care le permite utilizatorilor să vizualizeze și să editeze documente din imprimantă, înainte de a le imprima.

MX7 face parte din portofoliu Samsung de soluții inovatoare de imprimare și reprezintă un pas important pentru industria soluțiilor de imprimare mobile.