Stiri: IT&C

Samsung a obținut 36 de premii CES pentru inovație

17.11.2014

Samsung Electronics a obținut 36 de premii de inovație la CES 2015 (International Consumer Electronics Show). Printre cele 36 de premii, compania a câștigat și două premii pentru Cea mai bună Inovație și patru premii pentru Eco-Design.

Produsele care au intrat în programul de Inovație CES au fost jurizate de mai mulți designeri industriali, ingineri și membri media, care au ținut cont de design-ul și construcția produselor electronice dedicate consumatorilor, la 29 de categorii.

CES, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei de larg consum, susținut anual de Consumer Electronics Association (CEA), a premiat Samsung cu 12 premii mai mult decât anul trecut.

„Samsung continuă să le ofere utilizatorilor experiențe unice, cu ajutorul unor produse și categorii variate. Suntem onorați de faptul că CEA și întreaga industrie ne recunosc determinarea pentru inovație și excelență în experiența consumatorului și abia așteptăm să ne prezentăm realizările la International Consumer Electronics Show 2015”, a afirmat Gregory Lee, președinte și CEO Samsung Electronics America de Nord. 

Produsele Samsung Electronics care au câștigat premii fac parte din 10 categorii, printre care TV, monitoare, mobile, tablete, Digital Imaging, imprimante, electrocasnice și memorii. Multe din produsele premiate vor fi expuse în timpul CES 2015, în perioada 6-9 ianuarie 2015, la standul Samsung #12004, la Central Hall of Las Vegas Convention Center.