Stiri: IT&C

Samsung Electronics lansează un monitor curbat

23.12.2014

Samsung Electronics a anunțat lansarea celui mai nou și avansat monitor curbat: SE790C. Modelul livrează o experiență vizuală îmbunătățită, captivantă și confortabilă. În plus față de designul curbat, rezoluția QHD ultra-wide și contrastul superior, noul monitor curbat de 34 de inci oferă productivitate îmbunătățită și divertisment, precum şi un design sofisticat și ergonomic.

„Modelul SE790C de la Samsung vine cu o curbură remarcată în industrie, câștigătoare de premii, care oferă o experiență de vizualizare cu adevărat captivantă, confortabilă și diferită. Noul monitor curbat stabileşte, prin inovaţie, noi standarde în ceea ce priveşte capabilităţile monitoarelor şi  soluţiilor de display printr-o calitate superioară a imaginii, productivităţii şi funcțiilor dedicate divertismentului și design”, a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Monitorul este construit din materiale metalice sofisticate și este are un design minimalist, pentru ca nimic să nu le distragă atenţia utilizatorilor de la conţinutul dorit.

Suportul curbat în formă de T, ce poate fi ajustat în înălțime (HAS), și spatele cu suport VESA ascuns contribuie la aspectul sofisticat și ergonomic al monitorului, pentru a maximiza productivitatea și confortul.