Samsung Galaxy Note 8, disponibil şi în România

24.08.2017

Samsung Galaxy Note 8, cel mai nou dispozitiv al producătorului sud-coreean, este disponibil pentru precomandă pentru clienții Vodafone România şi cei ai Telekom România. În cazul Vodafone, cei care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un Samsung DeX, în limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatură și mouse pentru o experiență de desktop inedită. Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note 8 până pe data de 14 septembrie inclusiv, în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe vodafone.ro.

Samsung Galaxy Note 8 poate fi cumpărat la Vodafone la un preț de la 259 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 89.

De asemenea, Telekom Romania a anunțat disponibilitatea la precomandă a noului telefon Samsung Galaxy Note 8, livrările urmând să înceapă din data de 15 septembrie.

Telekom oferă noul Samsung Galaxy Note 8, la precomandă, la preţul de 2.899 lei, cu abonamentul Mobil 25.

Campania de precomandă a Telekom se va desfăşura împreună cu staţia Samsung DeX, pe care clienţii o vor primi gratuit. Împreună cu smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8, stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse, telefonul devenind astfel un desktop și o cale de conectare. (Samsung DEX este compatibil și cu modelele Samsung Galaxy S8 si S8+)

Telefoanele vor fi disponibile în magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor începând din 15 septembrie.

Specificaţiile tehnice ale Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8, lansat oficial pe 23 august, dispune de un ecran de 6,3 inchi Quad HD+ Super AMOLED Infinity, ce oferă o experiență de vizionare fără precedent. În ceea ce privește performanțele, Samsung Galaxy Note 8 beneficiază de două camere principale de 12MP cu stabilizare optică a imaginii, care permit realizarea unor imagini clare. În modul „Dual Capture”, cele două camere principale vor realiza fotografii simultan și vor permite stocarea ambelor imagini. Camera frontală a noului Samsung Galaxy Note 8 are 8 MP și dispune de Auto Focus Smart pentru fotografii și conversații video de cea mai înaltă calitate.

Samsung Galaxy Note 8 dispune de o memorie RAM de 6 GB și de o memorie internă care poate fi extinsă până la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie. Totodată, dispozitivul este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68, S Pen-ul putând fi utilizat chiar și în momentul în care ecranul este ud.

În plus, în ceea ce privește securitatea, terminalul dispune de o serie de opţiuni de autentificare biometrice, precum scanarea amprentei şi a irisului.

 

 

 

Citiți și despre: