Stiri: Stiri

Samsung intră pe piața Home Entertainment

07.01.2014

Samsung Electronics a anunțat lansarea unei noi serii de produse audio, care îmbunătăţeşte experiența de divertisment de acasă. După ce anul trecut, compania a lansat sistemul Samsung Shape Wireless Audio Multiroom System, investiții în dezvoltarea sistemelor audio au continuat anul trecut. Noile produse integrează tehnologia multiroom și wireless pentru sistemele de Home Entertainment din 2014, SoundBar și player Blu-ray.

Compania a mai anunțat că va lansat la CES 2014 Sound Bar și Sound Stand, prin care se va oferi un sunet puternic și clar, precum și o folosire eficientă a spaţiului, datorită design-ului și tehnologiei inovatoare, precum și adăugarea unei boxe entry-level M5 la sistemul Samsung Wireless Audio – Multiroom.

De asemenea, producătorul nipon la lansa sistemul Samsung MX – HS8500 GIGA Sound, primul sistem audio din lume cu difuzoarele integrate și sistemul Samsung HT – H7730WM Blu-ray Home Entertainment, care este un sistem cu 7.1 canale (9.1 canale virtuale), pe care numai Samsung le poate oferi, datorită integrării exclusive a codecului DTS Neo: Fusion II.

O altă noutate este telecomanda Samsung Smart Control – versiunea îmbunătățită a telecomenzii de anul trecut.

Samsung Electronics Co, Ltd. este liderul mondial în tehnologie, având 270.000 de angajați și vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari.