Stiri: IT&C

Samsung lansează Notelier, un spaţiu dedicat creativității

27.02.2015

Samsung România a lansat spațiul Notelier în cadrul librăriei Cărturești Verona, un spațiu de experiență neconvențional, dedicat creativității. Inspirat de smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, Notelier a fost realizat în colaborare cu designer-ul Irina Neacșu şi este dedicat tuturor celor care caută inspirație în activitățile de zi cu zi. Acesta a fost echipat cu smartphone-uri Galaxy Note 4, pe care vizitatorii le pot folosi pentru a-și creiona ideile creative.

În cadrul unei campanii realizate pe pagina de Facebook a companiei, membrii comunității online au fost provocați să își împărtășească ideile creative pe care și-ar dori să le pună în aplicare. Acestea au fost sursa de inspirație a designer-ului Irina Neacșu în schițarea Notelier.

Astfel, a luat naștere un spațiu urban modern și neconvențional, care să îi inspire și să le stimuleze creativitatea celor care îi calcă pragul.

„Notelier este rezultatul platformei Manifest pentru Creativitate, lansată în urmă cu doi ani. Printr-un „manifest” susținut prin mesajele inspiraționale ale unor persoane publice care au împărtășit experiențe personale legate de creativitate. Acum,Samsung și Galaxy Note 4 invită în spațiul Notelier, pe toți cei care vor să se lase inspirați în activitățile de zi cu zi,” a declarat Nicoleta Ghinea, Digital Coordinator, Samsung Electronics România.

Notelier dispune de două zone care se întrepătrund: o platformă de fundal, care servește ca zonă de research și un perimetru lateral, care îi invită pe vizitatori să își pună în valoare ideile. Zona de research include o instalație cu leagăne, unde au fost integrate dispozitive Samsung Galaxy Note 4, care să faciliteze accesul la informații și care să îi ajute pe utilizatori să își creioneze proiectele.

În zona de exprimare au fost instalate mese și scaune cu un design deosebit și neconvențional,unde au fost așezate și panouri cu diferite imagini urbane. Toți vizitatorii pot intervini pe aceste fotografii, cu desene și mesaje inspiraționale ce pot rămâne drept sursă de inspirație pentru cei care vor trece apoi pragul Notelier.