Stiri: Stiri

Samsung lansează prima serie de televizoare curbate Ultra HD

08.01.2014

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea gamei de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD), prin aceste noi produse compania consolindându-și lidershipul pe segmentul TV și creează un nou trend în materie de inovație, design și conținut.

Lansarea va avea loc la cel mai important eveniment tehnologic al anului – CES 2014 – care are loc la Las Vegas.

De asemenea, compania își va extinde parteneriatele cu producătorii de conținut pentru a accelera adopția tehnologiei UHD de către utilizatori, oferindu-le acestora acces la conținut 4K.

Anul trecut a fost unul de referință pentru Samsung, compania scotând pe piață trei televizoare UHD care au stârnit interesul consumatorilor pentru noua tehnologie. Tot în 2013, compania a lansat și primul televizor curbat.

”În 2014, Samsung demonstrează lidership-ul în noi tehnologii, accelerând adopția lor prin extinderea gamei cu cel mai mare UHD din lume, de 110 inci, un set de șase televizoare curbate, precum și primul și cel mai mare televizor curbat UHD de 105 inci”, au declarat reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

Prin noua gama de produse, compania oferă o experiență de vizionare diferită, schimbând fundamental modul în care oamenii percep televizoarele. Astfel, prin ecranul curbat sunt prezentate materialele video într-un mod ce nu poate fi experimentat pe ecranele plate și creează un efect panoramic care face ecranul să pară și mai mare.

Samsung Electronics este un lider mondial în tehnologie, cu 270.000 de angajați în 79 de țări și cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari.