Stiri: IT&C

Samsung România a primit certificarea Top Employers 2014

17.02.2014

Samsung Electronics România a primit certificarea Top Employers 2014 pentru condițiile de muncă și oportunitățile oferite angajaților, compania fiind numită de Top Employers Institute printre cei mai buni angajatori atât la nivel local, cât și din Europa.

„Ne bucurăm să primim certicarea de angajator de top, atât la nivel local, cât și european. Este o recunoaștere a investiției noastre constante în crearea unui mediu de lucru optim și politici de resurse umane care să contribuie la creșterea satisfacției angajaților. Ne dorim în continuare să fim inovatori și să creăm contextul potrivit pentru ca angajații noștri să-și continue dezvoltarea profesională în cadrul companiei”, a declarat Alexandru Aldoescu, HR Manager Samsung Electronics România.

Prin studiul realizat, Top Employers Institute identifică cei mai buni angajatori la nivel mondial.

Compania analizează condițiile pe care le oferă companiile angajaților pentru a-și continua dezvoltarea profesională, iar pentru a intra în Top companiile trebuie să respecte o serie de standarde, printre care se numără beneficiile primare, beneficiile secundare și condiții de lucru, precum și programele de training și dezvoltare și cultură organizațională.

Johann Labuschagne, director pentru Conturi Globale în cadrul Institutului Top Employers, a explicat că în urma analizei extinse, s-a ajuns la concluzia că Samsung România face parte dintr-un grup restrâns de angajatori care le oferă angajaților condiții de lucru foarte bune, precum și numeroase oportunități de dezvoltare.

”Prin această certificare primită, compania a intrat în topul celor mai buni angajatori din lume”, a încheiat acesta.